0

Р одна мутра бе арестувана в италианския град Анкона с цял боен арсенал и прилично количество скъпа дрога. Нашенецът организирал охраната и видеонаблюдението в дискотеки и еротични клубове в Марке, Умбрия и Емилия - Романя а, но без лиценз. За целта наел яки батки без необходимата квалификация за охранители и трудов договор.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГАНГСТЕРСКИ ПРОЦЕС: Мафиоти хранили прасетата с останките на нещастна вдовица

38-годишният българин бил сгащен от полицията в Чезена с пистолет и множество боеприпаси. Последвали две претърсвания – едно в дома на сънародника ни и друго в офиса му. Нашият отказал да отвори доброволно сейфа и се наложило униформените да повикат на помощ пожарникари.

В касата полицаите открили полуавтомат „Берета“, патрони, 9 грама кокаин, бутилка анабол и везна.

От разследването по случая станало ясно, че българинът извършвал незаконна дейност по охрана в нощен клуб „Бохемия“ във Фабриано, чиито собственици не знаели, че агенцията няма лиценз.

СУПЕРМАФИЯ: Лидерите на Камората, Ндрангетата и Коза Ностра седнаха заедно на софрата (СНИМКА)

Докато полицейските екипи пътували от Анкона в Чезена за претърсването, униформени проверили дискотеката, където установили 8 охранители, всички носещи тениски на агенцията с логото на питбул. Криминалисти със следови кучета нахлули в стаята на охраната и открили там нает от нашенеца бодигард без трудов договор. Останалите осем гавази пък показали фалшиви документи за самоличност. Иззети са баджовете, слушалките и радиопредавателите, с който са работили.

В базата на българската фирма в Чезена полицаите открили още мачете, лопати, палки, униформи, облекло и табели на частни детективи.

КАПО ДИ ТУТИ КАПИ: Ед О’Нийл за малко да стане мафиот

38-годишният сънародник не е подведен под отговорност за притежание на наркотици и анаболи. Спорно е и дали той е притежавал крадени вещи, но пък той е обвинен в назаконно държане на оръжия и боеприпаси. Той е освободен под домашен арест с електронна гривна за проследяване.