0

П рибраха „Мерцедес“ за стотици хиляди от баровец. Лъскавото возило, модел G класа, окичено със златен софийски номер с много единици, бе пуснато за продажба от НАП в Пловдив. Обявата за търга на публичния изпълнител е качена на сайта на приходната агенция.

Конфискуваният автомобил е същинско бижу на фона на десетките раздрънкани таратайки, които КАТ взе от пияни напоследък и бяха извадени на тезгяха. Мерцедесът е отнет в най-големия СПА курорт на Балканите - Велинград.

КОЙТО РАЗБИРА, ТУК СЕ СПИРА: НАП сложи Ягуар и Порше на тезгяха (СНИМКИ)

Баровският джип е обявен за продан след отнемането му.

 Баровският джип е обявен за продан след отнемането му.
НАП

Най-вероятно причината баровецът да се прости с мерцедеса си е, че е пийнал повечко, като се има предвид, че автомобилът се продава заедно с колите, отнети от пияни и дрогирани, съобщава "Флагман".

От обявата става ясно, че возилото е произведено през 2012 година, с 8-степенна автоматична скоростна кутия, бензинов агрегат, 5451 кубика и е едва на 127 хил. км. Екстрите включват още парктроник, подгряване и отдухване на всички седалки, климатроник, кожен салон и видимо е в отлично състояние.

Джипът ще бъде изваден на публична продан с начална тръжна цена от 130 хил. лева, с ДДС, а тайното наддаване ще се проведе на 19 март в пловдивския НАП.

НАП

Обявата за търга беше качена на сайта на НАП.

 Обявата за търга беше качена на сайта на НАП.
НАП