0

М ъжът на красивата 41-годишна украинка, която се удави в морето край Созопол, е поискал от полицията да върнат накитите й. Младата жена носела златни гривни, колие и големи обици, които били подарък за сватбата й, научи „Телеграф“. След като дал показания в полицията, законният й съпруг поискал да си прибере ценностите.

По информация на „Телеграф“ чужденката е загинала, след като пада зад борда на яхтата „Вълк единак“ във водите на Черно море край Созопол.

Лукс

Тя отишла на щур купон и як запой в компанията на местен бизнесмен, с когото по-рано се запознала в Инстаграм. Оленка К. излъгала съпруга си, че отива на работа, и се отдала на забавление заедно с още няколко украинки, поканени от бизнесмена на яхтата. Шокираният рогоносец само повтарял: "Това е невъзможно, станала е грешка. Жена ми не може да е мъртва, тя в момента е на работа". Оказало се, че Оленка излъгала съпруга си, че се налага да кара няколко смени и ще работи поне три денонощия. Вероятно дамата е планирала да си изкара и уикенда на луксозната яхта.

Попарен

Веселата компания отплавала от созополския кей и се отдала на веселба с много алкохол. Момичетата се почерпили солидно, вдигали наздравица след наздравица, докато на Оленка не й прилошало. Тя излязла да се поразходи на въздух по палубата и повече не се върнала.

Половин час по-късно сънародничките й се разтревожили и излезли да я търсят. Видели, че тялото й плува безжизнено на метри от яхтата. Това са разказали пред полицията купонджийките. Същата е версията и на собственика на яхтата. По случая се води разследване, което трябва да установи дали разказите на разпитаните отговарят на истината. Когато мъртвата украинка е била извадена от морето, е установено, че тя била полугола. Според присъствалите на купона Оленка имала много златни накити, които сега мъжът й издирва. Според мъжа й стрували хиляди евро. Измаменият съпруг бил като попарен, разказаха очевидци. "Той изглеждаше просто смазан. Не можеше да повярва, че половинката му е била с друг мъж и го е излъгала.