0

В ъзможно е да има нови арести по случая с убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Това обяви за NOVA главният секретар на МВР Живко Коцев. Разследващите са категорични за вината на двете обвинени жени - съпругата и тъщата на Пеев. Сега се проверява дали и кой е помогнал за укриване на тялото.

ЕКСКЛУЗИВНО: Дипломатката запалила Пейо със спирт!

Коцев заяви, че поне още двама души са в полезрението на полицията и в момента се разследват от органите на реда. Става дума за хора от обкръжението на съпругата на Пейо Пеев - Габриела и нейната майка - Красимира. В тази връзка Коцев обясни, че лицата се разследват като евентуални помагачи на авторите на престъплението, проверява се дали те са укривали веществени доказателства и за заличаване на следи.

По отношение на кадрите от видеокамери, запечатали момента на убийството на Пейо Пеев, главният секретар ги описа като шокиращи и брутални.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Габриела държала мъжа си Пейо, докато майка й го душила (СНИМКИ)

Припомнямe, че Пеев първо е бил удушен, а след това тялото му е транспортирано до гориста местност, недалеч от хижа "Алеко". Той е бил преместен на пасажерското място, а колата е била опожарена.

ЛЮБОВЕН ТРЪГЪЛНИК: Бивш депутат бил баща на второто дете на Габриела

"Има други лица, които се проверяват за съпричастност към самото деяние. По-скоро като форма на помагачество, като подпомагане на дейността по укриване на веществени доказателства, заличаване на следи, но за самото авторство нямаме подозрения на кръга на проверяваните лица. Това са лица, които са свързани с Красимира, майката на Габриела и самата Габриела, заяви Живко Коцев.

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Свекърът проследил тъщата и снахата убийци! (СНИМКА)