0

П иян младок се опита да пробута подкуп от 2000 лв. след инцидент. Забил се в дърво и съборил пътен знак в столичния квартал "Младост". Жителите на квартала станали свидетели на неадекватното състояние на шофьора отишли при него след изпълненията му на пътя. Предложил им подкупа, за да не звънят в полиция, но те не се поддали на примамливата оферта и сигнализирали МВР. 

При пристигането на патрулката шофьорът отказал да даде проба с дрегер, така бил посъветван от родителите си според пост на свидетел във Фейсбук. 

"Пред блока ни ежедневно играят между 10 и 20 деца, между 3 и 15 годишни. Те минават често между паркираните автомобили в предблоковото пространство. За пореден път станахме свидетели на пиян шофьор, който бе консултиран от родителите си по телефона да откаже да даде проба за съдържание на алкохол в кръвта. Преди да пристигнат родителите му, разговаряхме и той си призна, че е употребил алкохол, отрече за наркотици", пише анонимен потребител.

"Какво следва след отказа? Според служителите на КАТ ще му бъде наложена глоба в размер на 2000 лв. и ще му бъде взета книжката за срок от 2 години", завършва поста.