0

П рокурорският син от Перник Васил Михайлов се сдоби с ново обвинение. Този път за закана за убийство на бившата му приятелка Боряна Рангелова. Младата жена е дала показания, че на 28 октомври 2022 г. в 4 ч. сутринта й се заканил с думите: „Ще те убия!“, а след това започнал да нанася удари с ръка по лицето й.

Според показанията на Боряна Васил й звънял и докато лежал в ареста към Софийския затвор, като отново й казал, че ще я убие. Ако вината му се докаже в съда, го грозят до 6 години лишаване от свобода.

Обиски

Както пръв приса "Телеграф", това бе и причината през целия ден в сряда полицията да прави обиски в жилището на Васил Михайлов в Перник, където търпи мярка „домашен арест“.

БОМБА! Полиция нахлу при прокурорския син в Перник

На място бил изпратен екип криминалисти, които обаче не успели да намерят вещественото доказателство, научи „Телеграф“. Михайлов търпи “домашен арест” на адреса на чичо си, който е уважаван ветеринарен лекар в миньорския град. Двамата са оказали пълно съдействие на следствените власти. Разследващите преценили, че вероятно апаратът, от който е звъняно на жената, се намира в дома на прокурорския син. Телефон не е намерен.

Забавяне

Забавяне имало и заради проверка на оръжия и боеприпаси, тъй като чичото на Васил е ловджия и на адреса се съхраняват напълно легални пушкала. Претърсването се случва 3 месеца след съобщенията за убийство. Сега от прокуратурата ще искат от съда Михайлов да бъде върнат обратно в килия.

БИЛ ПОСЛУШЕН: Прокурорският син от Перник на свобода, съдът го пусна от ареста!

РАЗКАТАХА ГО: Прокурорският син от Перник на съд и в Сливница