0

В рамките на няколко минути три катастрофи станаха в София. В една от тях бе ударена челно патрулка, а другите два инцидента са с участието на мотори.

Двама души са пострадали при катастрофа с мотор в столичния квартал "Овча купел". Сигналът за инцидента, станал на кръстовището между улица "Монтевидео" и бул. "Никола Петков", е получен в 17:57 часа, съобщиха за БНР от Центъра за спешна медицинска помощ.

Facebook/Катастрофи в София

Линейката е тръгнала към мястото в същата минута. 

Ранените са баща и син. Бащата е със съмнение за фрактура на ръката, а синът – с охлузване на подбедрицата и съмнение за фрактура на крака. Двамата са откарани в "Пирогов".

Пред сградата на националното радио на бул. „Драган Цанков“ бе блъснат полицейски автомобил на КАТ-София. Движението е затруднено, като на място има много полицаи.

Facebook/Катастрофи в София

Третият инцидент от сряда вечерта е катастрофа между моторист и автомобил BMW, близо до столичен мол в квартал „Кръстова вада“. 

Пострадал е мотоциклетистът, за който до момента на публикуване на статията линейка още не е пристигнала. Източник на „Телеграф“ разказа, че има локва кръв до пострадалият водач на мотора.