0

В брой 58 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 11 май ще откриете:

Мъж на две жени ли е Кадир Доулу? Още повече, след като е женен за една от най-красивите турски актриси Неслихан Атагюл? Търси ли нещо извън семейството си и има ли нещо вярно в слуховете, че е хлътнал по блондинката Сезер Чакир?

Това е интрига, която се върти в турската преса. А многобройните български почитатели на турските сериали няма да я пропуснат. Ето какво казва самият актьор: Нямам друг религиозен брак“. Ами сега? Дали е случайно уточнението, че това, което е или го няма със Сезер, не е точно брак – във вид на разписан официален документ? В любимото приложение към вестник „Телеграф“, което получавате с броя всеки четвъртък, ще видите и какво казва набедената за втора жена на Кадир Доулу. Която твърди, че никога не е била любовница на когото и да било, а с Кадир били само близки приятели. Ще можете да сравните Неслихан Атагюл и Сезер и да прецените сами – коя от двете му подхожда повече.

Като стана дума за актьори, ето и един велик – Робърт де Ниро. Поводът да се сетим за него е, че само преди дни той стана баща – за седми път при това. Дребна подробност е, че актьорът  само след няколко месеца ще навърши 80. Друг звезден татко наскоро се похвали с бебе №6. Това е Роберто Кавали, на 82, а майката на детето му е на 37. Дай Боже всекиму!

В рубриката „Ретро спорт“ на „Златно време“ ще се срещнете с Еди Игън – адвокатът с железния юмрук, спечелил златен медал на летни и зимни олимпийски игри, преминал от бокса към бобслея.

Още едно интересно четиво – за музата на Ботичели и страстната му любов към Симонета.

В друга любима рубрика в приложението „Златно време“ ще научите коя е любимата лека закуска на Шерлок Холмс и какво биха избрали повечето английски джентълмени. С тази рубрика влизаме в кухнята на сериали и филми. Днес е ред на „Приключенията на Шерлок Холмс и доктор Уотсън“.

И още:
 - По дирите на Гоце-Делчевите кости
- Шапките от вълна – пролетна класа
- Рецепта от Бай Кольо – известен билкар, церил Фидел Кастро
- Кои са най-великите гафове в българското и световното кино и може ли Исус Христос да е с маратонки, а пиратът Джак Спароу да рекламира известна спортна марка

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!