0

Н ай-добрият начин да започнете работната седмица е с вестник „Телеграф“.

В новия брой в понеделник, 14 октомври, четете:

- Шофьори на камиони въртят волана по 24 часа без сън. Опасно ли е това и какви шашми се правят, за да се надбяга конкуренцията – тема на броя!

- След Монтанско и във Врачанско се появи магазин, от който може да се пазарува безплатно. Какво разказа кметицата на село Мраморен пред „Телеграф“?

- Интервюто на броя е с министъра на здравеопазването д-р Галя Кондева.

- Защо епископ Тихон каза, че политиците нямат страх от Бога и какви според политолога Димитър Ганев са шансовете за кабинет. Формулата на 51-вото Нородно събрание е 7+2 – вадете калкулаторите или още по-добре – гласувайте!

- Игла за вратовръзка с пет цветни диаманта – какви още бижута от колекцията на цар Фердинанд могат да се купят в Женева? Известната аукционна къща Sotheby's пуска на търг царски съкровища.

- Къде и срещу колко можем да усетим коледния дух – отстъпка за разходка из коледните базари, ако се запишем до края на месеца.

- Коя община се възползва от очакваното въвеждане на еврото, за да вдигне данъците и таксите?

- Лош късмет преследва актьора Димитър Баненкин – след месец и половина битка да си върне откраднатия профил, го ухапа оса. Измамник ядоса Юлиан Вергов, а от фалшив профил на фолкзвездата от 90-те Еми Стамболова се продават биткойни – още по темата във вестник „Телеграф“.

- Кой и защо заключи, че Христофор Колумб бил евреин?

- Най-после: начело сме в положителна класация на Евростат – дават ни пето място за най-сигурен дом, пред нас са само румънците, поляците, италианците и унгарците!

С новия брой на вестник получавате още: 9 страници с кръстословици и забавления, както и безплатното приложение „Агро Телеграф“.

Телеграф - Новините без компромиси!