0

Н а 24 октомври, четвъртък, читателите на вестник „Телеграф“ ще получат с броя специален подарък - луксозно издание „АВТО Телеграф“.

В списанието са залегнали следните интересни теми: представяне на започналия „Автомобилен салон София 2024“, представяне на новите модели автомобили на пазара, вечните ретро класики, уникалните спортни модели. Съвети от професионалистите за безопасно шофиране през студените месеци – смяна на масло, каква течност за чистачки да търсим, почистване на автомобила през сезона, допълнително оборудване за минусовите температури и др. Ще намерите още специална статия за зимните гуми с важна информация за избора и какво трябва да знаем и да търсим в магазина – задължително гумите да са еднакви, по възможност нови или, ако са втора употреба какво да следим и знаем предварително.

Списанието ще бъде вложено в броя и няма да се продава отделно от вестника.

Вестник „Телеграф“ в четвъртък е с обем от 40 страници и ще предложи специалното 16 странично приложение „Златно време“, новини, спорт, интервюта и, разбира се, много кръстословици, судоку, игри и забавления.

Вестник с луксозно списание за 1.50 лв. от местата за продажба на преса в цялата страна.