0

А ко се чудите как да разнообразите скучното и сиво ежедневие, да се отдадете на забавление и да поканите приятели на гости, може да го постигнете просто и лесно – организирайте game вечер!

Подготовка на пространството за забавление

Помислете къде е най-подходящото място за провеждане на вашата game вечер. Тук е важно и да съобразите естеството на игрите, с които ще се забавлявате:

1. Бордови

Ако искате да се впуснете в приключение с бордови игри, трябва да осигурите достатъчно пространство за целта. Всекидневната е добър вариант, а ако не разполагате с много свободно място и голям плот, където да бъдат подредени всички компоненти на настолните игри за вашата game вечер, може дори да организирате събирането в трапезарията.

2. Конзолни

Тук изборът на място е по-ограничен, защото естеството на конзолните игри изисква свързаност с устройство и телевизор. Ако имате канапе или двуместен или триместен диван, а гостите ви са повече, имате възможност да обособите повече места за сядане – столове, фотьойли или дори възглавници на пода. Експериментирайте.

Не забравяйте да отстраните всички ненужни вещи, които ще заемат място, както и да съобразите броя на гостуващите, за да бъдете сигурни, че пространството ще бъде достатъчно, а в атмосферата ще цари истински уют.

Помислете какви игри ще играете

Съобразете интересите на гостите за вашата game вечер, защото целта е да се забавлявате всички. Може да играете някои от най-популярните настолни предложения, като Скрабъл, Монополи и други модели, съответстващи на предпочитанията и интересите ви.

Ако си падате по видео игри, разгледайте класациите за най-новите предложения в избран от вас жанр и експериментирайте, ако пък си падате по класиката – заложете на някое известно и емблематично за конзолните забавления заглавие.

Не забравяйте за храната и напитките

Какво е забавление и gaming вечер без вкусна храна и напитки? Ако не ви се отделя прекалено много време за готвене или пък не разполагате с възможност да приготвите домашна храна, поръчайте с доставка до адрес или вземете от ресторант, съветват от Domino’s.

Изборът на храна за игровата вечер е много лесен. В унисон с фокуса за събитието, заложете на кухня и ястия, които са любими на всички. Пицата е перфектен избор за такъв тип събития, защото не изисква употреба на прибори, не създава бъркотия и може да се хапва по време на игровата сесия.

Разгледайте предложенията за пица Доминос и изберете тези от тях, които съвпадат с вкусовите предпочитания на вас и гостите ви. Дори може да решите какво да поръчате, когато се съберете с приятелите ви. Така всеки ще участва в избора, а чрез бързата доставка храната ще пристигне при вас за кратко време.

Изберете и любими безалкохолни или алкохолни напитки, както и снакове, като чипс, ядки и други любими продукти по избор.