0

Ц СКА записа любопитни резултати в последните си 2 контроли на турска земя. Само в рамките на ден „червените“ първо зарадваха феновете си с победа с 5:1 срещу казахстанския „Шахтьор“ (Караганда), а само няколко часа по-късно бяха разгромени с 0:4 от македонския „Академия Пандев“. Днес „армейците“ се прибират в София.

ЦСКА записа любопитни резултати в последните си 2 контроли на турска земя. Само в рамките на ден „червените“ първо зарадваха феновете си с победа с 5:1 срещу казахстанския „Шахтьор“ (Караганда), а само няколко часа по-късно бяха разгромени с 0:4 от македонския „Академия Пандев“. Днес „армейците“ се прибират в София.

В първата проверка Стойчо Младенов заложи на по-голямата част от титулярите, но въпреки това съперникът изненадващо поведе в петата минута. В 13-ата Амос Юга изравни, а Георги Йомов (24) направи пълен обрата за "червените" с гол, отбелязан директно от корнер. Отново Йомов (31) беше точен с втория си гол в мача, а в добавеното време на първата част Амос Юга (45+1) също удвои головата си сметка. Иван Турицов (62) се разписа след точно изпълнение на дузпа.

След двубоя Стойчо Младенов коментира, че е останал доволен от видяното. Също така спецът призна, че

Брадли Мазику може да напусне тима до няколко дни, като двете страни ще водят последен разговор.

„Изпълнихме на 100 процента всичко, което бяхме запланували. Важното е, че се опазихме от контузии. Не мога да кажа нищо конкретно, свързано с Брадли Мазику. Предстои ни още един разговор с него, да видим дали можем да го накараме да преподпише", допълни треньорът на ЦСКА.

В последвалата загуба от македонския „Академия Пандев“ в игра се появиха предимно резерви, както и каращият проби 17-годишен босненец Харад Каламуич. Той обаче не впечатли и бе сменен още в средата на първото полувреме. Двубоят също така бе изгледан на живо от спортния директор на ЦСКА Алън Пардю.