0

,Аякс ще направи нещо за Лудогорец, което много рядко се случва в историята на нидерландския гранд. "Орлите" ще тренират на базата на четирикратния носител на КЕШ ден след реванша в четвъртък.

Ръководството на Аякс ще предоставят в петък терена си на шампионите ни като знак за благодарност, за това което "орлите" направиха след първата среща. Тогава шефовете на гранда от Амстердам поискаха да направят на свой ред занимане след мача в Разград, но са имали съмнение, че родните шампиони разполагат с база, която да задоволи високите им претенции.

Обстоен преглед на "Гнездо но орли" обаче е променила представата им за футбола в България. "Лалетата" са били много впечатлени от условията, в които се готви Лудогорец. Отделно те били много благодарни и от факта, че разградчани са им предоставили и възможност за възстановителни процедури на футболистите.

В същото време от Аякс обявиха, че пускат под наем Хорхе Санчес в Порто. Той ще играе в Португалия за срок от 1 година, като включва и опция за откупуване. Договорът на Санчес с нидерландците е до 2026 година. Както е известно, съперникът на Лудогорец се раздели и със звездата от първата среща - Кудуз.