0

Ц СКА публикува видео в социалните мрежи, в което се надниква в съблекалнята при победата с 2:1 над Ботев в Пловдив.

В рубриката "Inside Cam" е речта на английски на треньора Нестор Ел Маестро преди началото на двубоя, както и указанията му на почивката. 

"Знаем каква е нашата задача, момчета! Знаем защо сме тук. Ще се справим! Момчета, ние сме добри, имаме качество! Имаме самочувствие! Бързи сме! Имаме мощ! Силни сме! Ние сме по-добрият отбор. По-добри сме във всяка фаза. По-добри сме офанзивно, по-добри сме дефанзивно, по-добри сме при статичните положения. 


По-добри сме в преходите, по-добри сме във всяко едно отношение! Да излизаме отвън и да победим!", крещи на английски Ел Маестро преди излизането на терена.

Във видеото има и изказване на Джонатан Линдсет, който отбеляза първия гол срещу Ботев и обясни защо го е отпразнувал, имитирайки свирене на барабани.

"След като загубихме от Лудогорец, медиите започнаха да шумят, че съм бил на бар. За протокола - това видео е от миналата година, когато вече бяхме в почивка. Но е така, бях на бар и свирих на барабани. Така че, разбира се, когато вкарвам голове - ще бия на барабани, така ще празнувам", каза Линдсет.