0

Ц ужденци на килограм ще тестват от Ботев Вр по време на подготовката в Испания. Това стана ясно от обяви, която бе пусната в социалните мрежи, съобщи в. "Мач Телеграф". „Ако сте футболист без отбор, независимо от коя страна сте, може да участвате в драфт за Ботев Вр“, гласи тя. Кандидатите ще вземат участие в четири тренировки, които ще се проведат от 24 до 27 януари в Йорет де Мар. Освен това те ще бъдат тествани и в контрола, се казва още в съобщението. Врачани единствени от родните клубове ще се готвят на Иберийския полуостров. Дори и грандовете ни не посмяха да си позволят подобно нещо. 

Иначе врачани се похвалиха вчера с още едно попълнение от чужбина. Това е 27-годишният нападател Мохамед Бетанхар. На него се разчита да замени Дориан Бабунски, който бе продаден на Дебрецен.

Бетанхар е роден във Франция, но има арабски корени. Стартира кариерата си във Вилфранс, след което преминава последователно през Юра, Расинг Безансон, Шасле, Понталие, Белфор, Шафо дьо Фонд, а за последно е бил част от Константин в Алжир.


Както е известно, преди това врачани се сдобиха с двама колумбийци – Томас Мая и Брайън Перея. Последният е минал и през Лацио.