0

С ъставът на ЦСКА 1948 е изграден, за да спечели шампионата, е мнението на треньора на Хебър Пазарджик Фулвио Пеа след като отборът му падна 0:1 от „червените“ на ст. „Васил Левски“ в първия мач от 4-тия кръг.

"Нашият съперник е по-качествен от нас към този момент. Техният отбор е изграден, за да спечели шампионата и между нас и тях има голяма разлика. Нашият вратар ни спаси от по-голяма загуба", каза италианецът, който в родината си е тренирал отбори като Сасуоло, Падова, Юве Стабия, Монца и Кремонезе.

"Можем да излезем от ситуацията, в която се намираме само по един начин - с работа, работа и още работа. Само така можем да постигнем нашите цели. 

Нашият състав е почти напълно готов като кадри, но трябва да видим спортно-технически как са всички. Новите играчи от доста време не са играли и трябва да им дадем време, за да влязат в ритъм. Не знам кога ще стане това, но просто трябва да продължим да работим", добави Пеа.

Колегата му от ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от победата с 1:0 над Хебър Пазарджик, но не и от ефективността на неговите играчи пред гола.

"Давам висока оценка за днешния мач, доволен съм, играхме добре. Взехме трите точки. Радвам се, че продължаваме по една възходяща линия. 

Не съм доволен единствено от това, че вкарахме само един гол. Не е нормално да имаме над 20 удара и само един гол. Трябва да бъдем по-концентрирани пред гола. С толкова много положения и накрая можеше с един рикошет да получим гол за 1:1. Но ще оправим тези пропуски", каза Пенев.

"Хубаво е, че започваме сезона обещаващо, но е по-важно как ще завършим. Тренираме нормално през седмицата. Хваля момчетата, защото те работят добре. Един мач е огледалото на работната седми