0

С кандални информации излязоха около нестихващия спор около стадиона в Петрич.

Съпругата на дисциплинарно уволнения бивш митничар Марио Минев – Величка, на чието име е фирма „Етно“, която до лятото бе наемател на НСБ „Цар Самуил“, е пуснала сигнал в полицията, че теренът е бил третиран неправоремно от хората, които се грижат за неговата поддръжка. Да дават обяснение са били привиквани хора от Беласица, за да се установи, че няма такова нещо. Подобни сигнали, касаещи общинския клуб има и до други институции.

Целта очевидно е протакане и недопускане на общината да влезе във владение на обекта, на чиято територия е разположена и болницата за рехабилитация на Миневи. Покривът на прилежаща към нея сграда наскоро падна и по чудо се размина без инциденти, но от фамилията, която формално няма вече никакво отношение към комплекса, са се вгледали в тревата.

Сагата с домакинствата на Бела обаче е към своя край. „Мач Телеграф“ научи, че общината вече се е сдобила с необходимите й документи, за да може да стартира изключително належащия ремонт, за да може съоражението да получи лиценз от БФС. Кметът Димитър Бръчков прави всичко по силите си, за да удържи обещанието, което даде на най-запалените „комити“, да подкрепят своите любимци на Царя през пролетния дял.