0

П ривърженици на ЦСКА взеха участие в "Сектор Г подкаст" в YouTube и анонсиран от страницата "Трибуна Сектор Г" във "Фейсбук". Въпросните привърженици не показаха лицата си и не споменаха имената си, а разговорът вървеше на фона на кадри с агитката. Участниците в подкаста се представиха като представители на сектор "Г", сектор "В" и сектор "А" на стадион "Българска армия".

"Да, това ръководство имаше пълен картбланш от публиката на ЦСКА. Първото негодувание към тях беше на един мач с Черно море през 2019 г. Дотогава основно неуспехи, но въпреки това пълен картбланш имаха относно управлението на клуба. Гриша Ганчев дойде в ЦСКА със CV, че може да управлява и знае как да направи отбора шампион. Семейство Ганчеви и прилежащият им екип нямат място в ЦСКА и е време за промяна. Доказаха, че нямат капацитета да управляват ЦСКА, не са успели и е време за промяна. 

Живеем с проблемите на този отбор, минали сме през всеки етап на несъгласие с това ръководство, лъгали са ни в очите, издигахме транспаранти, на по-късен етап започнахме бойкот. Минахме и през мълчаливо несъгласие със случващото се. Най-лошите ни опасения лъснаха от юли до сега, няма как да е по-лошо. Замаскираха ни очите с "Армейски следобед" и с един фен-магазин, бяха направени някакви крачки относно маркетинга на клуба, но за отбор като ЦСКА това е крайно недостатъчно и крайно закъсняло. Преди година в Q&A се дадоха обещания, а дали сме на 15 точки или на 1 точка зад Лудогорец - ти не си шампион. Когато ЦСКА не е първи, това е резултат от аматьорство. Вече шест пъти сме втори за 8 години, това говори за чутовна аматьорщина и тези хора нямат място в ЦСКА. Ако сме доволни да сме втори, трябва да продължава това ръководство.

Стойчо Младенов каза на Гриша Ганчев на прословутата среща, че няма да прави селекцията, но дали може да му дадат поне списък от който да си избира, но Ганчев категорично му каза "не". Дано записите от тази среща не видят бял свят никога. Просто ви казваме как се работи в този клуб. Не искаме Цветомир и пародията му да се настани на "Армията", използваме просто пример свързан със Стойчо Младенов, който по-късно предаде цялата общност. Стадионът да изглежда чист и спретнат не струва милиони, изисква се желание. Преди мача с Числото ми обясниха, че има една връзка с ключове и един човек обикаля да отваря входовете на "Армията". В Манчестър Юнайтед работят 5000 човека в мачдей, при нас са четирима човека, трима от тях в пенсионна възраст. 

Не може да бъдеш ЦСКА и вечно да се оправдаваш. Ако си ЦСКА и управляваш както трябва, всеки български футболист и въобще всеки футболист от нашето първенство ще иска да дойде в отбора. И Стойчо, и Любо, и Саша Илич не подготвили добре отбора, винаги нещо се е случило на подготовката. Осем години ни вменяват мрънкане, все някой друг е виновен за нещо - Разград, Бистрица, говедата… ЦСКА има активи под формата на футболисти. Драгата аудитория дали си мисли, че на ръба на това да получим разрешение да строим нов стадион, никой на мястото на Ганчев няма да дойде. Това е като да си задаваш въпрос дали ще успееш да си продадеш апартамента в "Лозенец".

Това, което убива армейското е апатията, защото ние живуркаме. Трябва да си спомним ценностите ни, в момента живуркаме за второ-трето място и се молим да влезем в групите на най-треторазредния турнир, в който да имаме 1 точка. Искаме Ганчев да обяви своите дялове от клуба за продажба. Съсипва се умишлено всичко цесекарско в клуба. В настоящия отбор кой носи армейското в себе си? Не им харесват Любо, Стойчо, Спас - край, няма ги вече. А постигнатото от тях не бива се изтрива, ЦСКА е голям заради тези хора, както и те са големи заради ЦСКА. Никой от тях не се е отрекъл от ЦСКА, не трябва да се отричаме от легендите. 

На "Армията" да се пее обидно срещу Любо Пенев и дъно под дъното. Това е заслуга на това ръководство и на манипулациите им, те разделят. Вече няма да допуснем гавра с легендите и ЦСКА да живурка, ще бъдем най-ужасният коректив, който това ръководство може да има. Ние няма как да предложим вариант. Нашият вариант е да ви предложим всички заедно да въстанем ЦСКА да бъде този, който всички искаме. Месията фалира ЦСКА, фактически това се случи при него. 

Една от най-големите ни легенди, може би най-голямата, беше очернена по най-долния начин. От уважение към човека няма да кажем нищо повече, рано или късно всичко ще се разбере. Преди години Гришата искаше да доведе Наско Сираков на стадиона, благодарение на нас не го доведе, не знам дали това излезе наяве. Трябва да се сложи край на това безвремие. Ние се топим".