0

Б илетите за гостуващите привърженици на ЦСКА за утрешния отложен мач срещу Ботев (Пд) от V кръг на Първа лига вече са в онлайн продажба, съобщиха от "червения" клуб.

Срещата ще се играе на 19 октомври (сряда) от 18:40 часа на спортен комплекс „Ботев 1912“ в Коматево.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в сектора за гости, а цената на билета е 8 лв.

В деня на мача билети ще се продават физически на касата пред сектора за гостуващата агитка, която ще бъде отворена два часа преди първия съдийски сигнал до края на първото полувреме на двубоя. От ръководството на Ботев (Пловдив) са отпуснали 350 пропуска за феновете на ЦСКА.

Цената на билетите за феновете на Локомотив (Пловдив) за гостуването на Левски пък ще бъде 14 лева, съобщиха от "черно-белия" клуб. Двубоят между двата тима от 15-ия кръг на футболната Първа лига е в събота (22 октомври) от 19:45 часа на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”.

Касата пред сектора за гости на “Герена” ще работи в деня на мача. Тя ще отвори час и половина преди началото на срещата. Пропуските за сектор “Г”, където ще бъдат настанени и привържениците на "смърфовете", ще бъдат налични за закупуване и онлайн.

От Локомотив припомнят, че всеки привърженик, който ще посети срещата, трябва да носи в себе си документ за самоличност.

От ПФК Левски обявиха, че от днес са в продажба всички пропуските за двубоя в официалния магазин на клуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и в мрежата на Eventim.

В събота билети ще се продават от 14:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор "А", на улица "Тодорини кукли" и на арката пред Сектор "А".