0

С дружението на "Левски на левскарите" обяви, че запалянковците са готови да се включат плановете за оздравяване на клуба, Това е позицията им след срещата, която се състоя в столичен хотел във вторник.

В същото време на "Герена" отвориха врати на обновения си магазин. Мажоритарният собственик Наско Сираков преряза лентата. Събитието бе уважено от с Станимир Стоилов, изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и изпълнителният директор на генералния спонсор на Лъчезар Петров.

Футболистите от представителния отбор Пламен Андреев, Ивелин Попов, Георги Миланов и Филип Кръстев зарадваха посетителите с автографи и снимки. "Тепърва ще започне зареждането. В момента има целия набор от асортименти. Ще има подобрение на визията на самия магазин. Технически ще влезем в дигиталния свят. Когато снимате в самия магазин, ще излизат легенди на клуба. Ще може да правите и виртуални обиколки. Стремим се и на технически подобрения. Да имаш магазин в България, не е кой знае какво, но да е добре технически е нещо друго“, обяви шефът на маркетинга Пламен Петров.  

„Доста наши фенове желаят да получат фланелки, които не са могли да вземат. Ще има реплики. Търсенето е огромни и има необходимост“. Очаква се приходът от магазина да се увеличи поне два пъти, защото пропуснатите ползи, когато човек не влиза в магазина заради опашките са огромни", допълни той.