0

К ешбол, Плейстейшън с живи хора. Доста подобни определения бяха лепнати на ЦСКА 1948 в последно време. „Червените“ сами работят здраво в тази насока, след като продължават да бъдат жестока мелница за треньори и играчи. Зависимостта им от статистика, дигитални платформи, както и чатботове, е пословична.

Тази есен двама млади специалисти се извъртяха начело на „червените“. Атанас Рибарски, който завърши миналото първенство, получи правото да води тима при историческото първо участие в Европа. Родният клуб нямаше късмет и попадна директно в дълбоките води. Жребият го изправи срещу ФКСБ. И чудото не се случи. ЦСКА 1948 отпадна. Най-вече заради индивидуални грешки.

Последните се превърнаха в бич за тима през тази есен. И рано-рано се видя, че доста са се подвели от цифрите на новите си попълнения. Гурища и Рапнуи бяха бедствие в защита. Никола Илиев едва ли е доволен от решението си да се върне у нас, а не да търси вариант за развитие на кариерата си като преотстъпен в Италия. Голямото бедствие обаче бе в атака, където Кяртансон, Ева и Зинга фигурираха в ЦСКА 1948 единствено като бройка. „Ако ги претопиш тримата – пак няма да направиш един добър нападател“, отчетоха тези, които следят изкъсо изявите на тима.

Целия материал четете в днешния брой на вестник "Мач Телеграф"