0

Н аставникът на Черно море Илиан Илиев изрази разочарованието си след поражението от Локомотив Пловдив. Старши треньорът на "моряците" бе на мнение, че неговият отбор не е заслужавал да загуби двубоя. 

"Трудно е да коментираш мач, който не си заслужавал да загубиш. Направихме това, което искахме, създадохме доста ситуации. Когато Локомотив отбеляза след наша грешка се прибра почти в своя пенал и там е трудно да създадеш чисти ситуации.

Локомотив се отбраняваше много добре. Тук не се играе лесно. Въпреки това мисля, че показахме, че мястото, на което се намираме в класирането, не е случайно. Накарахме Локомотив да се защитава, което не се забелязва често. В края на мача сменихме схемата с двама чисти нападатели, но при тези ситуации, в които наситихме наказателното поле на противника, нямахме и шанс при центриранията“, коментира Илиев. 

Неговият колега начела на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, бе доволен след успеха, който е 4-и от последните 5 мача за тима му. 

"Искам да поздравя футболистите, защото тази победа е извоювана от нашето семейство. Намираме се в етап на изграждане на нов отбор, днес започнахме с шестима играчи под 23 години, като още двама влязоха като резерви. Играхме срещу доста стойностен отбор, с много добър треньор, който има добри изпълнители и на нас ни беше доста трудно. С оглед на ситуациите на терена мисля, че заслужихме победихме", коментира след срещата Томаш.

"Имаме много сериозен мач срещу Берое и не знам какво трябва да направя за него. Може би трябва да разклатя съблекалнята, за да държа тези момчета здраво стъпили на земята", каза още наставникът на Локомотив.