0

С тарши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев призна, че само натискът на феновете в негова подкрепа го крепи още на поста при 6 мача без победа.

"Аз съм тук благодарение на феновете и благодарение на техния натиск. Все още чувствам тяхната подкрепа. В момента, в който я загубя, аз ще си тръгна“, каза Генчев, чиято заплата, обаче, не се плаща от феновете, а от собственика.

„Въпросът е да се излезе от тази ситуация, защото всички са губещи, най-вече футболистите", допълни наставникът, който не може да изведе Ботев дори до една победа.

"Мачът започна по най-добрия начин за нас, но точно когато имахме най-голямо самочувствие и нещата ни се получаваха, дадохме инициативата на Крумовград.

Опитахме се на полувремето да поговорим на тази тема - да сме по-уверени с топката и да сме пределно концентрирани в защита, но през втората част излязохме все едно сме се предали. Всички сме разочаровани", заяви Генчев след срещата.

"Не искам да си измивам ръцете и да кажа, че някой друг е виновен. Ние като треньорски щаб поемаме отговорност. Една победа коренно ще промени развоя на събитията и играта на отбора. 

Бил съм футболист и знам колко е неприятно да изпаднеш в такава серия. На тренировките играчите се представят прекрасно, но в официален мач са коренно различни хора. Тези неща трябва да се променят", каза още Генчев.