0

С итуацията в Левски откъм кадри продължава да не е от най-розовите. Вчера червената лампа светна за още двама титуляри. Това са Хосе Кордоба и Роналдо, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“. 

Двамата не успяха да тренират наравно с останалите вчера, а вместо това се прибраха. Оказа се, че Станимир Стоилов е преценил, че имат проблем с умора и трябва да починат поне един ден. Кордоба е играл без почивка във всички мачове досега.

При Роналдо проблемите пък се появиха отново. Той не тренираше и преди дербито с Локомотив Сф, а в „Надежда“ бе и резерва. Бразилецът обаче влезе на пожар срещу „железничарите“, след като Сундберг се контузи. Той дори игра в непривична за него роля – десен халф-бек, след като Стоилов пренареди защитата в движение. Цунами заигра като централен бранител, а отляво действаше Патрик-Габриел Галчев.

На „Герена“ са оптимисти, че става въпрос за временно неразположение и при Кордоба и Роналдо. Както е известно, „сините“ вече дадоха две жертви преди дербито, които няма как да запълнят. Бари най-вероятно ще бъде опериран във Франция заради скъсани връзки. А Сундберг има проблеми в глезена. Шведът не се появил до момента дори да върти обиколки около съотборниците си, въпреки че се прави всичко възможно, за да бъде на линия за битката с ЦСКА. 

Затова на „сините“ и през ум не им минава да се лишат за този мач и от Кордоба, след като в отбрана ще останат само с колебливия Келиан ван дер Каап и Денис Динев.