0

П риятел на настоящия голмайстор на Левски Рикардиньо и французинът Хасими Фадига са новите играчи на „сините“, научи „Мач Телеграф“. Южноамериканецът е бил набелязан именно покрай Рикардиньо. Той дойде от Гремио, а освен това е играл за кратко за Атлетико Гояанензе.

Така бразилската колония на „Герена“ ще се увеличи с още една бройка. До момента „сините“ разполагат с Рикардиньо, за когото стана дума, Уелтън и Цунами. Освен това и новото попълнение идва с помощта на Джери Перейра. Бившият играч на Славия успя да се завърне на „Герена“ при трансферите заедно със Станимир Стоилов. 

Колкото до Хасими Фадига, той вече пристигна в София, за да премине прегледи, след което ще бъде представен като първото ново попълнение на Левски за лятото, написа dsport.bg. 26-годишният футболист е висок 188 сантиметра, а основната му позиция е атакуващ халф, като през кариерата си е играл и като крило.

Фадига ще премине в понеделник задължителните си медицински прегледи, след което ще бъде представен и като първото от двете нови попълнение, за които загатна старши треньорът на „сините“ Николай Костов на своя пресконференция. Хасими Фадига за последно игра в Льо Ман, за който има три гола в 34 двубоя през миналия сезон в третото ниво на Франция. 26-годишният футболист е бил още във френските Шателеро, Монморильо, Байон и Льо Пуй през своята кариера.