0

К арлос Охене е извадил страхотен късмет в дербито, пише днес в. „Мач Телеграф“. Както е известно, той получи сериозен удар в лицето в края на първата част и за няколко минути треньори, фенове и съотборници изтръпнаха, че няма да може да продължи. Ганаецът обаче успя да се изправи. „Добре, че бе с маска“, коментират на „Герена“. Карлос излезе срещу ЦСКА пременен като Мустафа Сангаре, след като се оказа, че има пукната костица на носа. „Топката го удари директно отпред. Без маската едва ли щеше да се вдигне“, смятат „сините“.

Те са категорични, че Охене за пореден път е оправдал доверието им и ще получи нов договор с тях. Това, както вече писахме, може да стане автоматично с вдигане на заплатата му.

Африканецът си заслужи похвалите, но на „Герена“ са притеснени за формата на двамата си младежки национали. Става въпрос Асен Митков, който излезе като титуляр, но не бе на обичайното си ниво, както и за Марин Петров. Последният дори не се появи в игра в дербито, нищо че Станислав Генчев имаше правото на още 2 смени. Петров обаче разочарова с появата си от пейката на „Колежа“ и този път Генчев е решил, че не иска да рискува с него.