0

Т реньорът на Левски Станимир Стоилов отново говори емоционално, този път след убедителната победа с 4:0 над Хебър под дъжда на „Герена“. Той каза, че победата на неговия тим е била абсолютно заслужена въпреки лошите атмосферни условия, а любовта винаги е по-силна от разочарованието. „Въпреки лошите десетина дни, дъжда и студеното време се доказа, че любовта винаги е по-силна от разочарованието. Естествено, играчите днес също се опитаха да зарадват феновете. Заслужена победа въпреки лошите атмосферни условия. Нямахме проблеми след първия гол - видя се, че сме по-добрият отбор“, обяви гордо Мъри.

ЛЕВСКИ ПОМЕТЕ ХЕБЪР 4:0 за трета поредна победа в Първа лига, Цунами, Филип Кръстев, Марин Петков и Георги Миланов вкарват (ВИДЕО)

„Доволен съм. Има какво още да се желае. Получи се идеално, че тези, които не можеха да тренират, и те да играят по 45 минути или по-малко. Успяхме да направим ротации. Мачът от това естество се разви благоприятно за нас", каза Стоилов. „Нас не ни бърка с колко защитника играе противникът, а да отбелязваме създадените положения. Искам все повече от моите футоблисти. Искам да тичат, да се борят да печелят единоборства. Имах забележки от това естество. С оглед на това, че влязоха играчи, които боледуваха, това бе удобен момент за тях да наберат спортна форма. Георги Миланов, Ивелин Попов и Билал Бари имаха проблеми затова реших да им дам повече минути, за да влязат във форма“, каза още треньорът на „сините“.