0

„Together Gencho with the man (иначе казано – барабар Генчо с мъжете)”, така е озаглавено култово видео на светския лъв и автор на „Телеграф” лорд Евгени Минчев, което е изцяло посветено на най-популярната игра.

Клипчето е от площад „Пикадили” в Лондон, където паркетният бонвиван и някогашен ватман, фризиран ала вокала на „Депеш Мод” Дейв Геън на младини и със соанирана брада, кръстосва с артистични жълти очила и поетичен шал, разкривайки, че е пътувал за британската столица заедно с президента на родния футбол Георги Иванов-Гонзо. Направо разкош като за Шампионска лига!

„Много поздрави на ЦСКА, защото аз съм от ЦСКА”, с насмешка съобщава лордът, но опазва естетиката на ювелирния си изказ, без да споменава нищо за армейското ходене по мъките и строшения глупомер в баража за Европа.

Той информира своите почитатели, че с Гонзо, който сам биеше ЦСКА навремето, са си разменили снимки и пожелания за успехи и че ще отпразнува рождения си ден утре (б.р. – той става на 60!!!) в града на крал Чарлз III.