0

К акво, по дяволите, се случва с Берое? Този въпроси започнаха да си задават феновете на тима в социалните мрежи. Запалянковците негодуват, след като "зелените" обявиха, че преотстъпват двама.

И това стана 2 дни, след като за първата тренировка излязоха само 12 души. Вторият тим на Берое пък отказва мачове, защото не е ясно дали въобще ще тренира. За сметка на това Жорди Говеа преминава в еквадорския елитен Оренсе.

Договорът му за наем е за срок от една година с опция за закупуване.  Майк Севайос ще подсили испанския Ел Пало. Неговят контракт е за шест месеца също с опция за закупуване. 

Иначе запалянковците обявиха бойкот на първия отбор и настояват за среща Банато, който трябва да им даде гаранции за бъдещето. Освен това те искат той да покрие натрупаните 3 млн. лева задължения към НАП.

От Берое решиха да им замажат очите и обявиха, че привличат Берое Баутиста Еспиноса, който е кадър на Расинг. 21-годишният футболист трябва в следващите дни да пристигне в България и да се присъедини към подготовката на тима