0

Ц СКА официално показа и пусна в продажба новата си екипировка. „Червените“ за втори пореден сезон ще бъдат обличани от италианската марка Macron, като в дизайна на екипа пак има специфични детайли.

Един от тях е надписът „Родени за величие“, а друг такъв са златистите кантове и щрихи. Тези златни нотки са заради 75-годишнината на клуба, обявиха от "Българска армия".

Ето как от ЦСКА представиха екипа си за сезон 2023/24:

Официалният екип на ЦСКА вече е в продажба онлайн и в официалния ни фен магазин.

❤️В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 г. създаването на фланелка, която да представи клуба подобаващо, беше дълг.

⭐️Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. С най-много титли и най-много успехи на международната сцена около ЦСКА винаги е греел златният ореол на величието.

🏆Идеята за това величие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната кампания съвсем естествено намери място и във фланелката за сезон 23/24. На гърба на тениската е изобразен надписът „Родени за величие“, за да ни напомня, че от създаването ни през 1948 г. предначертаният път е един – към сиянието на най-високото стъпало. От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните снимки в историята ни, запаметила триумфа на първия отбор на ЦСКА.

🤝През годините обаче клубът се е трансформирал в институция, символизираща много повече от спортни успехи. ЦСКА е бил и ще продължи да бъде ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР. Доказваме го непрекъснато на и извън терена. Във футбола, но и в живота всички „армейци“ сме едно цяло. Едно семейство. Готово винаги да се жертва за отбора и за другия. Идеята за семейството е представена чрез един от най-българските символи – шевицата. Чрез хилядолетния „Канатица“ отново искаме да заявим своята обич и привързаност към България и нейните богати култура, история и традиции. Именно затова решихме да запазим като бродиран детайл и миналогодишната глаголица, чрез която изписваме ЦСКА на древния език.

♻️Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и и свеждането на вредните емисии до минимални стойности. ЦСКА прегръща идеята за работа с екологични продукти и съхраняването на баланса в природата.

🔗Новия екип може да поръчаш тук: https://rb.gy/gse88

📍Наличен е и в официалния фен магазин на ст. „Българска армия“.

❗️П.П. Моля, имайте предвид, че поради изключително големия интерес, срокът за доставка на официалната фланелка е 5-7 работни дни. Благодарим ви за търпението, “армейци“!