0

В Пирин скочиха срещу съдията Димо Димов след скандалния мач с ЦСКА 1948, който завърши 1:1. Треньорът на „орлетата“ Красимир Петров похвали своите играчи, но не същото важеше за рефера. „Според мен Пирин се представи изключително добре днес. Опитвахме се да контраатакуваме, да държим високо темпо на игра. Докато бяхме свежи, създадохме нелоши ситуации. Много силен мач за нашия отбор“, каза той след края на мача.

Пирин изтърва ЦСКА 1948! Дузпа на Ивайло Чочев донесе точка на столичани в много нервен мач в Благоевград! Ключови намеси на ВАР в края (ВИДЕО)

„Аз гледах ситуацията, но ще оставя на вас да я коментирате. Смятам, че човекът леко се обърка, имаше отсъждания, които не ги разбрах и се получи комична ситуация. Той уж свири край на мача, но после каза да продължи, но в крайна сметка футболистите бяха в съблекалнята. Смятам, че имаше чиста дузпа за Пирин“, добави той. „Смятам, че се вижда не една, а две крачки напред. Днес опитахме да сме компактни, опитвахме да контролираме мача доколкото ни позволяват силите. Футболистите спазваха добра тактическа дисциплина. Доволен съм от момчетата“, коментира наставникът.

Преслав Йорданов, който стана играч на мача, добави: „Накрая се подиграха с нас. Открай време съдиите ни ощетяват тук всеки път. Най-малкото последната ситуация трябваше да я разгледа на ВАР. Смятам, че това е чиста дузпа. Поздравявам нашия отбор, всички се раздадоха и заслужаваха да спечелят мача“, заяви Йорданов минути след края на мача в Благоевград. „Всички момчета се раздадоха, показаха характер и себераздаване. У дома и публиката помогна“, допълни той. „Като гледам как свирят съдиите срещу нас, малко съм разочарован“, допълни нападателят.