0

Т реньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро вече е доволен от отбора си. Това каза той след първия хубав мач за "червените" през сезона - победата с 3:0 над Берое.  „Щастлив съм от резултата. Представянето беше повече от добро. Беше приятна вечер. Мисля, че пресирахме високо и това го правихме добре в дълги периоди от мача. Имахме правилната динамика и правилната организация и в двете схеми на игра, които използвахме в мача. Това беше ключовото. На моменти играхме наистина много, много хубав футбол“, каза Ел Маестро.

„Ограничихме ситуациите пред нашата врата. Искаме топката да бъде далеч от наказателното поле. Съответно и физически данни, които да подобрим, за да изпълним това. Трябва да изгледам мача, за да кажа дали първото полувреме беше перфектно, но изглеждаше добре отстрани“, допълни треньорът на ЦСКА.

Чиста работа: С три вносни гола ЦСКА мина през Берое в Стара Загора (ВИДЕО)

„Физическата подготовка е един от компонентите, които трябва да подобрим. Важна седмица за нас, която ни очаква. Ще влезем в нея с добро настроение. Ще направим лагер, много тренировки и работа и ще се опитам да продължим да се подобряваме“, допълни Ел Маестро.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX