0

И грата на ЦСКА-София в последните два мача трябва да дава насоки за развитието на "червените", заяви старши треньорът Саша Илич след победата с 4:0 срещу Хебър.

"Задачата на нападателите е да вкарват голове и се радвам, че Назон и Морено вкараха по два. Шагоян също вкара, въпреки че този гол бе отменен. Като цяло имахме много положения, но донякъде не отбелязахме повече и заради егоизъм, но ги разбирам", отбеляза сърбинът пред „Диема Спорт“.

"Днес играхме добре, въпреки че се изправихме срещу един от по-слабите отбори. Показаното в последните два мача обаче може да ни служи като ветропоказател за това накъде трябва да вървим.

Играхме с тази система заради профила на футболистите, с които разполагаме. Днес защитата ни беше изнесена високо, отне доста топки и не остави пространство за противника. Това е, което искам да виждам. Тримата в отбрана се справиха отлично.

Хебър изигра добър мач на "Армията", въпреки че допусна грешки в защита през второто полувреме, заяви старши треньорът на отбора Владимир Манчев след поражението с 0:4 от ЦСКА-София.

"Стояхме добре през първите 45 минути. Голът не ни попречи за това, но през второто полувреме направихме грешки, заради които получихме още голове. Играчите се разколебаха, а и отпаднахме физически след червения картон", заяви Манчев за „Диема Спорт“. 

"Допуснахме головете твърде леко и бях предупредил играчите да не го правят. Те обаче опитаха да изпълнят указанията ми, така че не мога да не бъда доволен.

Предстои ни страшно много работа. Опитваме да променяме доста неща и някои се получават, а други куцат. Убеден съм, че нещата ще се получат, но трябва време".