0

Ф утболистът на Локомотив Сф Симеон Мечев сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящият пролетен дял от шампионата. Той заяви, че травма от първия полусезон му пречи да е на 100%, но се надява тя да отшуми в близкото бъдеще, за да може да успее да се подготви пълноценно за срещите през пролетта.

- Мони, как си? Как върви подготовката?

- Имам проблем с петата, но като цяло съм добре. Надявам се скоро да отшуми и да мога да тренирам на 100%. Подготовката протича по нормален начин и всичко е наред. Готвим се на нашата база за предстоящите срещи от пролетта. Тренираме по два пъти на ден, както впрочем правят почти всички български отбори през това време на годината. Готвим се добре физически през първите дни.

- Как е настроението в съблекалнята? Как е колективът в Локомотив Сф?

- Настроението в отбора е добро и има шеги и закачки между футболистите. Колективът е добър и всички се стараем да бъдем на 100% за началото на срещите. През пролетта искаме да подобрим резултатите, а за да се случи това - трябва да сме в оптимална форма.

- Видяхте ли се със собственика на клуба Иван Василев? Какво ви каза той?

- В началото на подготовката дойде и ни пожела успех през тази година. Каза ни някои добри думи и ни мотивира. Той винаги е бил близо до отбора, което е много радващо. Всички искаме да се представим по-силно през пролетта. Не ни е поставил конкретна цел. Единствено се иска от нас да се представим на по-добро ниво и да съберем повече точки. Ако това се случи, ще е добре. Резултатите ще дойдат с времето.

Цялото интервю четете в днешния брой на в. "Мач Телеграф"