0

В сички знаят кои са Антон Недялков, Кирил Десподов, Каули Оливейра, Оливие Вердон, Бърнард Текпетей, Серджио Пад и т.н.

Но повечето привърженици не са съвсем наясно, че зад успехите на Лудогорец има хора, които остават невидими за камери и фотоапарати. Това са хора, които работят денонощно, за да са изгладени екипите и да са лъснати бутоните на играчите. Става въпрос Али Али и Сейхан Сервет. Две момчета изцяло отдадени на лудогорската кауза. Работохолици, за които служебните задължения са пред всичко останало. Али и Сейхан ако трябва не спят и не ядът, за да се чувстват играчи и треньори комфортно в съблекалните на "Хювефарма Арена" и тренировъчния център в Разград.

Али Али има доста по-голям стаж в Лудогорец. Започнал от школата на тима, той се озова в първия отбор преди осем години. Неуморен и всеодаен, Али дава всичко от себе си за Антон Недялков и компания. Без значение в коя част на света играят "орлите", без значение дали стадионът се казва "Хювефарма Арена", "Сан Сиро" или "Тотнъм Стейдиъм", съблекалнята на Лудогорец винаги е подредена навреме. Изпънати по конец фланелки и безупречно наредени бутонки и тренировъчни екипи. Това представлява съблекалнята на единадесеткратните шампиони.  

Помощникът на Али Сейхан Ахмед дойде в Лудогорец преди близо две години. Сейхан обаче е изтински "терминатор" в работата си и ....двойник на Спас Делев. Говорещ отлично турски и немски, Сейхан често е бъркан с крилото на "орлите" заради невероятната си прилика в лице. Включително и от водеща медия при заснемането на демонстративен клип как се използва специална носилка. Наскоро Сейхан Ахмедов мина под венчилото с чаровната си половинка Яси.