0

С тарши треньорът на ЦСКА Саша Илич не скри задоволството си от играта и от успеха на отбора си над Арда в първия мач на тима от Първа лига, но обяви, че му трябват поне още двама нови играчи.

"Не изглеждахме лошо тази вечер, направихме неща, които тренираме заедно. Доволен съм. Има неща, които трябва да подредим", каза сърбинът.

"Червеният картон ни помогна, но понякога е трудно да играеш срещу отбор с човек по-малко. Не бива да забравяме, че преди изгонването и те имаха своите шансове", призна Илич.

"Този отбор със сигурност има потенциал. Искаме да се борим и в Европа, и за титлата тук. Но ни трябват поне двама нови футболисти. Доволен съм от тези, които са тук, но очаквам още двама, които да ни дадат допълнително качество. Не говорим само за заместник на Кайседо, а за още футболисти, които да правят конкуренция. Днес Калоян Кръстев не успя в две-три ситуации. Трябва да се работи в тази насока".
"Не беше пълен стадионът, но само с добри игри можем да върнем хората", завърши Саша Илич.

Маурисио Гарсес, който вкара и трите гола за ЦСКА, пък съвсем логично бе избран за играч на мача.

"Искам да благодаря на Господ. Щастлив съм, имаме добър колектив", каза бразилският голмайстор.
"Ще продължаваме да се опитваме да играем силно и да постигнем целите си. Това е първият хеттрик в кариерата ми", допълни Гарсес.

"В началото бе равностоен мач, бяхме компактни. Изгонването на противниковия играч ни позволи да променим ритъма на игра и да вкараме головете. Нека феновете да продължават да ни подкрепят и ние ще даваме всичко за тях", завърши бразилецът.