0

С тарши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар изрази разочарованието си след равенството 1:1 срещу Спартак Варна. След срещата феновете на "канарчетата" изпратиха футболистите и треньорския щаб с викове "всички вън", а португалският специалист определи реакцията на привържениците като нормална, предвид негативните резултати на отбора. 

"Феновете имат право да бъдат недоволни след това равенство. Намираме се в трудна ситуация и се опитваме да намерим верните решения. Усещам, че самите играчи също се чувстват несигурни. Успяхме да отбележим гол през първото полувреме и това донесе голямо удовлетворение в нашите състезатели. На полувремето опитахме да коригираме някои неща, за да потърсим второ попадение, с което да решим мача. Истината е, че имахме няколко чисти ситуации да реализираме, но за съжаление не успяхме. След това Спартак започна да пресира повече, организира няколко добри контраатаки и това повлия негативно на играта ни", заяви Балтазар след срещата.

"Сезонът се развива негативно за нас. Ботев не би трябвало да е на десетото място. Отборът ни трябва да се намира най-малко в челната петица на таблицата и заради това футболистите са неуверени в себе си. Всички, които работим тук, осъзнаваме отговорността да представляваме този голям клуб с толкова много фенове. Единственото нещо, което можем да направим, е да продължаваме да работим здраво. Простият начин да променим нещата е да постигаме добри резултати. Остават четири мача до края на първата част от шампионата и трябва да вземем възможно най-много точки", каза още старши треньорът на Ботев, цитиран от БТА.