0

С партак Вн още не е влязъл в Първа лига, но феновете му явно вече се гласят за мачовете там. А най-вече и за евентуални сблъсъци с хулиганите от агитките на бъдещите им противници, пише в. "Мач Телеграф". Това стана ясно от клип, който обикаля сайтовете за крайните запалянковци от цяла Европа. Той датира от тази есен и продължава минута и 46 секунди. В него се изправят едни срещу други 10 представители на групировката „Лаута арми“ срещу толкова членове на варненската „Brigade Hools“. Битката върви доста равностойно, но все пак феновете на Локомотив успяват да стигнат до пълна победа в края.

Преди време подобен клип разкри и за уговорен бой между агитката на Локо и тази на Ботев. Тогава „Лаута арми“ стигна до победата далеч по-бързо и лесно. Освен това не бива да пропускаме и изцепките на стадион „Българска армия“ при победата на „черно-белите“ с 3:1. 
Спартак Вн в момента се радва на най-сериозна посещаемост във Втора лига, където ще завърши на първо място. През миналата есен ултрасите на тима пробваха да атакуват тези на Левски по време на двубоя между двата отбора за Купата на България, който се игра в Балчик. През тази пък стартираха с бой на „Лазур“ с феновете на Нефтохимик.