0

С толичната полиция взема крути мерки, за да не се повтори сценарият от 16 ноември, когато София се превърна в бойно поле по време на мача България-Унгария на Националния стадион “Васил Левски”. 

Ченгетата изграждат буферна зона около стадион „Славия - Александър Шаламанов“ за срещата на младежките национали на България и Естония. Футболните фенове ще бъдат допускана на трибуните при безпрецедентни мерки за сигурност за срещи от подобен тип. 

СЛЕД ДЪЖДА ОТ СИГНАЛИ: МВР взе на мушка ченгета за насилие на протеста!

Мъж изпищя от ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ на протеста, дава МВР на съд! (СНИМКИ)

БРУТАЛНИ КАДРИ: Ето как започнаха безредиците в София! (ВИДЕО)

Пропускателният режим ще се осъществява през два контролно-пропускателни пункта на ул.“Коломан“ – единият от страната на бул. „Овча купел“ и вторият от страната на ул. „Славия“.

Зрителите на мача се приканени да се появят по-рано, за да се избегне струпване на много хора на едно място. Запалянковците ще бъдат щателно претарашени за бомби, пищови, ножове, палки и боксове. 

Униформените ще извършват и проверки с цел да сгащят участници в безредиците в София от 16 ноември. До стадиона няма да бъдат допускани фенове с наложена забрана за посещаване на спортни мероприятия. 

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

СЛЕД ПОГРОМА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: ПП-ДБ поискаха оставката на вътрешния министър, ГЕРБ на спортния

ПАДНА ПЪРВАТА ГЛАВА: Денков уволни зам.-вътрешния министър, задържа оставката на Калин Стоянов

МВР шефът захапа Кирил Петков, обвини го в натиск!

КРАЙНИ МЕРКИ: Денков плаши с оставка, ако Калин Стоянов не осъди полицейското насилие