0

Т реньорът Любослав Пенев, чието име в последните часове отново се спряга за националния отбор, който води от 2011-а до 2014-а, благодари на футболистите на Локомотив Пловдив за съвместната работа и пожела успех на клуа и на феновете в специално изявление до БТА.

Легендарният №9 застана начело на "черно-белите" в навечерието на настоящия сезон, но преди седмица от „Лаута” обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо Златински.

"Първо искам да благодаря на всички футболисти на Локомотив Пловдив за съвместната ни работа и всеотдайно отношение, на капитаните Димитър Илиев и Мартин Луков за професионалната работа и примера, както в съблекалнята, така  и на терена.

Оставям тима много добре подготвен и в прогрес, както това ясно се видя в последния мач срещу Лудогорец.

Дано новите треньори да успеят да развиват правилно играчите и победите отново да се върнат на "Лаута". Млад отбор е Локомотив, с талантливи играчи и голямо бъдеще. Нужно е да бъдат подкрепяни  индивидуално и колективно. Трябва време и търпение, за да се постигнат очакваните резултати.

Огромно благодаря на феновете, които всеки мач подкрепяха отбора и треньорския щаб.

Успех в следващите мачове на Локомотив Пловдив! Момчета, вярвайте в себе си и не спирайте да се отнасяте по най-добрия начин към своите задължения", се казва в изявлението на Любо, който на клубно ниво у нас е водил още ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Царско село, ЦСКА 1948 и Хебър.

Локомотив Пловдив е десети в класирането на Първа лига с 12 точки след 11 изиграни мача преди гостуването си на Ботев Враца в 19,30 часа днес.