0

Д оскорошният собственик на несъществуващия футболен клуб Царско село – Стойне Манолов, е един от най-известните фенове на ЦСКА. Освен това той поддържа отлични отношения и с шефовете на Лудогорец, заради което в. „Мач Телеграф“ го потърси за мнение преди днешното дерби в Разград.

„Общо взето, да се каже кой знае какво за ЦСКА, няма. Всичко е възможно да се случи в срещата с Лудогорец. Отборът, мисля, че може във всеки тежък момент да излезе достойно. Макар, че в момента нямаме тим, който да може да поеме сериозна отговорност и да направи нещо повече от това, което стори миналата година. Така е вече дълго време”, започна Манолов.

„В този мач има фаворит и това е Лудогорец. Това, че разградчани играха мач във Финландия в четвъртък не може да им се отрази. Имат 25 равностойни футболисти и при всички положения са по-добре подготвени. Така, че очакванията ми в тази посока, че може да постигнем нещо по-значимо, не са големи. ЦСКА има много слабости. Тромава защита, слаба халфова линия, а в отбора няма нападател, който да има класата да играе на „Армията“. Мисля, че „червените“ са значително по-слаби от Лудогорец във всяка една линия. Това е самата истина за съжаление”, каза още бизнесменът.

“Шампионатът в дълъг и има много мачове да се изиграят до края, но при всички положения, ако разградчани победят, шансовете на ЦСКА за каквото и да било, значително ще намалеят. Всичко може да се случи, но шансовете на „армейците“ не са големи. Дано съдиите да не предопределят изхода на срещата“, завърши Манолов.