0

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев се радваше като малко дете от показаното от момчетата му за победата с 3:2 над Локомотив София.

Пазарджиклии нямаха победа в осем поредни мача, като в този период не бяха вкарали дори един гол.

"Имахме една много добра подготовка за този мач. Разучихме силните и слабите страни на Локомотив София. Много от нещата, които тренирахме, се случиха днес. Видях голямо себераздаване от всички на терена. 

Досега три гола не сме вкарвали и на тренировка, така че няма какво повече да искам", доволен бе Владо Манчев, който вчера пък почерпи за 45-годишния си рожден ден. Той пое отбора от родния си град на 23 септември, Хебър бе отбелязал едва четири гола преди днешния ден.

"Това, което днес видях, ме радва страшно много. Ако имаше как да видите какво е сега в съблекалнята в момента... много съм щастлив. 

Искам да поздравя целия щаб. Събрали сме се хора, които милеят за клуба. Това не е работа на един или двама човека. Феновете също бяха на ниво днес и съм доволен, че ги  зарадвахме с победа. За нас всеки мач е тежък, но сега ще починем и ще се подготвим за предстоящата среща с ЦСКА-София по най-добрия начин."

Колегата му Станислав Генчев от Локомотив се тюхкаше за изненадващо продънената отбрана. "Играта ни в атака не беше такава, както в предишните мачове. Най-нетипичното е, че допускаме три гола. През този сезон сме стабилни в защита. Точно днес да получим три попадения е прекалено много. Вината си е изцяло в нас“, каза Генчев.

„Мотивация имаше, но ни липсваше синхронът. Започнахме много лошо мача. За първи път се случи да бъдем в ролята на догонващи в резултата. Отбелязаха ни голове при първите две стигания до вратата. Нещата не се получиха така, както ние ги искахме. 
След загуба трябва да реагираме подобаващо. Очаквам труден мач срещу Ботев Враца, но трябва да излезем крайни победители."