0

„Левски има млад отбор, с бразилски звезди и вратар, който може да стигне до най-високото ниво в Европа“, коментираха от sports.walla.co.il, след като „сините“ и Апоел Беер Шева се справиха със съперниците си и стигнаха до мач помежду си. 

Медията отчете, че тимът от „Герена“ и ЦСКА продължават да са най-титулуваните отбори в България. Освен това Левски вече веднъж се е справял с противник от Израел в Европа – Апоел Рамат Ган. Тогава в редиците на „сините“ бяха двама играчи, които по-късно се подвизаваха в Израел – Елин Топузаков и Димитър Телкийски. „Владимир Андонов също игра за Левски преди да приключи кариерата си в Бней Йехуда“, отчетоха в светите земи.

Иначе от сегашните играчи там добре е познат Келиън ван дер Каап, който е играл в Макаби Нетаня преди да дойде на „Герена“. Вратарят Пламен Андреев пък е определен като феномен, чийто изяви се следят от тимове от Англия, Германия и Франция. „Той е светло петно в тъмнината, в която е потънал българския футбол“, коментира медията. Разбира се, за най-опасни са определени Рикардиньо, Роналдо и Джевад Ел Джемили, както и Хосе Кардоба, който е определен за най-скъп. 

Още новини четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX