0

Б дин ще се опита да настигне Черноморец от Балчик като го удари на свой терен днес. „Опитваме се да подобрим ситуацията при нас с всеки изминал ден, но ще видим по време на самата среща дали сме успели. На първо време трябва да се стабилизираме, а след това в паузата за националните отбори ще се постараем да вдигнем всички показатели – физика игра. Не само като тим, но и лични“, обяви треньорът на на тима Живко Желев за „Мач Телеграф“. Той, шефовете на тима, както и феновете, се молят за едно – да спре черната серия от отменени голове. Това се случи във всеки един от последните 2 мача на тима. Срещу Струмска слава не бе фатално, защото Бдин спечели с 1:0, но не и на „Огоста“ против Монтана – 0:2. 

Тимът от Видин ще се подсили с двама играчи на битката с Черноморец Балчик, който се намира в серия от три мача без загуба – 2 победи и 1 равен. Айтов и Винисиус са възстановени от травмите си и ще бъдат на линия за двубоя.

Не така обаче стоят нещата с Николай Дичев, който ще претърпи атроскопия в паузата на първенството. Дичев направи опит да тренира, но има известни проблеми и не е напълно готов за игра. Затова във Видин няма да рискуват със здравето му. 

Още мнения четете в днешния брой на Мач Телеграф

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX