0

З ов за връщането на Станимир Стоилов на треньорския пост в Левски раздвижи „синята“ общност, информира в броя си от днес в. „Мач Телеграф“.

Сагата около евентуално завръщане на Станимир Стоилов в Левски стартира с пълна сила вчера, пише изданието. 

След като три дни поред фенклубовете от страната отправяха апели към Наско Сираков да се срещне с тях, сега дойде ред и на тежката артилерия. 

Борис Касабов, който е част от Надзорния съвет на „Левски на левскарите“, направи директен призив към Сираков да проведе нова среща с Мъри, както и с Иво Ивков. 

„Всички знаем, че мост се строи много трудно, но много лесно се разрушава.. Лично аз не смятам, че този мост е напълно разрушен и ако някой може да направи нещо, то това сте вие, г-н Президент на Левски! 

Защо не направите още един опит, за да върнете обратно в Левски  Станимир Стоилов? Пречи ли ви нещо да направите още една среща с Мъри и Иво Ивков?

Направете в името на Левски тази крачка!

Наско, ти винаги си бил мъжкар! Преодолей егото си! Седнете заедно на една маса и се опитайте да се разберете.

Наско, за Бога и за Левски, опитай този ход. Това е според мен молба на всички левскари! В състояние си да спреш разединението, сигурен съм в това“, написа известният журналист. 

"Мач Телеграф" твърди, чи нещата не са спрели само дотук, а хора от управата са били търсени и уверявани, че Станимир Стоилов е готов да се върне стига само Сираков да му се обади.

Подробности и още за обстановката на Герена - в днешния брой на в. "Мач Телеграф"