0

С тарши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана много доволен от представянето на своя тим при гостуването на Янтра от 1/16-финалите за Купата на България, което „белите“ спечелиха с 4:1.

„Мисля, че победата е заслужена, защото бяхме по-добри и през двете полувремена. Успяхме да вкараме 4 гола, което ме радва много и се надявам да продължаваме да играем така и в следващите мачове“, заяви Загорчич след края на двубоя в Габрово.

Той коментира и предстоящите пред Славия мачове: „Интересува ме много повече този мач, който ще изиграем в Разград. За него ще мислим сега и после мислите ни ще бъдат в мача с ЦСКА“.

„Ще направим всичко възможно да се справим в този мач, ще дадем всичко от себе си на терена и, ако успеем да вземем точки, ще е идеално за нас. Просто отиваме без да се страхуваме, да играем футбол и, ако успеем да вземем нещо, ще е идеално“, убеден е Загорчич за предстоящата визита на Лудогорец.

Загорчич коментира и разпределението на игрови минути между Мартин Георгиев и Велко Йеленкович: „По принцип да, днес разделихме по едно полувреме на двамата. Това е програмата, сигурно и в Разград ще го направим пак – двамата ще играят по 45 минути. Гледаме позитивно, когато имаме национали и работим добре с младите. Лека-полека ще започнем да налагаме и другите да играят“, каза той.

„Ние искаме да спечелим всички мачове. Ще видим как ще тръгнат“, завърши Загорчич.