0

Ф енове на Левски принудиха привърженици на ЦСКА да си свалят тениските на отбора в столичното метрото. 

Клипът със случката е публикуван в понеделник, когато се играеше дербито ЦСКА – Левски.

На видеото, споделено във фейсбук групата "СЕКТОР Б", се вижда как фенове на ЦСКА са принудени да свалят доброволно фланелките си под виковете и аплодисментите на цял вагон левскари. 

От МВР отчетоха, че осем души са били задържани във връзка с футболната среща между отборите на ЦСКА- София и Левски в понеделник.

Оттам допълват, че мачът е преминал без сериозни инциденти, като не са допуснати тежки нарушения на обществения ред и в столицата. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове, посочват от полицията.

От задържаните един е арестуван за унищожаване и повреждане на имущество в подлеза на Орлов мост, у двама души са открити наркотици, при други двама, единият от които малолетен, са намерени пиротехнически изделия. Един човек е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Арестувани са още жена, насочила агресивното си поведение към полицейски служители, и мъж, който влязъл в ролята си на регулировчик и възпрепятствал движението по пътното платно.