0

Ф еновете на Локомотив (София) от У.О. "Железни бригади" излязоха с остра позиция срещу ръководството на клуба.

Привържениците изразяват своето недоволство след поредното тежко поражение - 0:6 от Ботев (Пловдив). 

По-рано през сезона столичният тим загуби със същия резултат и от Левски, а през март месец допусна шест гола и срещу ЦСКА 1948. Феновете призовават шефовете на клуба за спешни действия, които да извадят отбора от трудната ситуация.

"Локомотив София - клуб със славна 94-годишна история, дал множество легенди на българския футбол - в момента е превърнат в посмешище и в жалко подобие на това, което е бил. Само за няколко месеца бяха записани три унизителни загуби с по 0:6. На домакинските мачове се пращат мутри да "охраняват" и заплашват и малкото останали на стадиона фенове. Фенове, които пък са обвинявани като главни виновници за състоянието на клуба...", пишат феновете.

"Уважаеми "ръководители", Локомотив е институция в българския футбол, а не чалга клуб в Студентски град. Локомотив е над вас и титаничното ви его. Локомотив не заслужава съдбата, която сте му отредили. Призоваваме ви да преразгледате цялостната си концепция и визия за развитието на славния някога български клуб Локомотив София. Къде е школата, къде са резултатите ѝ, къде са легендите, къде е локомотивската общност, къде са сезонните карти, къде е фенският феншоп, къде е бъдещето ни?", питат привържениците.