0

Б и Би Си срина със земята два от водещите тимове на Острова - Челси и Ливърпул. Причината затова е постната продукция, която предложиха двата тима - 0:0 в Лондон. "Двата отбора тънат в посредственост. Това кротко нулево равенство е отражение на тяхното състояние в момента. Бруно Салтор беше временно начело на Челси след уволнението на Греъм Потър, а мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи шест промени след тежкото поражение от Манчестър Сити.

Челси имаше по-добри шансове, а Кай Хаверц вкара гол, който бе отменен заради игра с ръка. Съдбата на Рийс Джеймс бе подобна, след като се видя, че е в засада", коментира медия. Дори и смените, които направи Клоп не доведоха до точен удар към Кепа. Така и двата тима са далеч от местата, които са отредени за участниците в Шампионската лига. Ливърпъл са осми, а Челси заема 11-о място.

"На феновете на Челси им остава единствено да научат кой ще води отбора от лятото", твърди Би Би Си. Иначе се появиха информации, че собственикът Тод Боели готви голяма бомба - Франки Лампард се завръща при "сините" като временен вариант. Легендата е без работа, след като бе уволнен от Евертън.