0

Ж озе Моуриньо изтърпя достатъчно и каза „бчаста“. След като преглътна няколко словесни атаки от Антонио Касано, който винаги е критикувал своята Рома по "Bobo Tv", треньорът реши да отговори след победата над Торино извела „вълците“ на третото място в Серия А.

Специалния взе на мушка „Талентино“, един от големите таланти на италианския футбол, който заради специфичния си характер профука потенциала си.
"Всеки може да критикува и да мисли каквото си иска", започна Моуриньо, "но докато Касано се забавлява, други работят сериозно." 

И после последва захапването: „Касано е играл за Рома, за Интер и за Реал Мадрид: в Мадрид го помнят с якето му, с Рома той спечели Суперкупа, без да играе, в Интер той дори не спечели Купата на Ломбардия. 
Хората знаят какво спечелих с Интер, Мадрид и Рома. Той има проблем с мен, аз нямам с него“.

Треньорът замахна и за още един удар: „Казвам му само това, защото той е на 40 години, а аз съм на 60: от време на време в живота, ако винаги се опитваш да си играеш, попадаш на някой Марко Ливая и се забавляваш по-малко".

Моуриньо, според "La Gazzetta dello Sport", намеква за свирепа схватка между Касано и Ливая в съблекалнята на Интер през сезон 2012/13. Моу не присъства, но битката изглежда е много прочута сред футболистите от Серия А.

Отговорът на бившия мадридист дойде след последната, много тежка атака на Касано: „Сари (треньорът на Лацио) обича футбола, на Моуриньо вече не му пука. Футболът му е нула, Моу е само кино. Не знам как се постигат определени резултати, днес той е такъв треньор, че е все едно дали тренира Реал Мадрид или Сан Мартинезе, все е същото”.